Προφίλ

Η SAFE SOLUTIONS, δημιουργήθηκε από μια ομάδα έμπειρων και άριστα καταρτισμένων χρηματοοικονομικών συμβούλων με πάθος και αφοσίωση στην άριστη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών.
Στη SAFE SOLUTIONS ερευνούμε και συγκρίνουμε τα προγράμματα από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εγχώριες και διεθνείς ασφαλιστικές εταιρίες, τα αξιολογούμε και προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τους πελάτες μας με βάση πάντα τη σχέση «κόστους – ωφέλειας».
Μέριμνά μας είναι:
α) Να εξασφαλίζουμε την αξιοπρέπεια όλων των συνανθρώπων μας σε θέματα Υγείας και Περίθαλψης.
β) Να αναπληρώσουμε το εισόδημα της οικογένειας μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας ή μετά από μία ξαφνική απώλεια της ζωής.
γ) Να συγκεντρώσουμε για τα παιδιά μας τα απαραίτητα χρήματα για την περίοδο των σπουδών και των πρώτων χρόνων επαγγελματικής δημιουργίας.
δ) Να δημιουργήσουμε μαζί σας εισόδημα για τη δύσκολη περίοδο της τρίτης ηλικίας.
ε) Να προστατεύσουμε ότι έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα: σπίτι, αυτοκίνητο, σκάφος, εργοστάσιο, γραφείο… από απρόβλεπτους και  καθημερινούς κινδύνους.
ζ) Τέλος να προτείνουμε ασφαλείς και σίγουρες λύσεις σε θέματα Τραπεζικών συναλλαγών όπως στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια (νέα δάνεια ή προγράμματα μεταφοράς δανείων)

Ασφαλείς λύσεις για όλους